Cautare

620 de rezultate pentru "fundatia smurd" (4.07 secunde)
Fundatia Pretuieste Clipa este alaturi de echipa Cardio Mix si de concurenti, prin sustinerea activitatii de concurs cu terapie motivationala ai consiliere psihologica, oferita de psihologul clinician Ioana Andreea Nitica.
Peste 10% dintre femei, suspecte de cancer Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin din Romania - ce reuneste Fundatia Renasterea, Societatea de Obstetrica si Ginecologie din Romania, Societatea Romana de Pediatrie si Societatea Nationala de Medicina Familiei - a dat publicitatii date ingrijoratoare cu privire la incidenta cancerului de col uterin in Romania.
Peste 10% dintre femei, suspecte de cancer Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin din Romania - ce reuneste Fundatia Renasterea, Societatea de Obstetrica si Ginecologie din Romania, Societatea Romana de Pediatrie si Societatea Nationala de Medicina Familiei - a dat publicitatii date ingrijoratoare cu privire la incidenta cancerului de col uterin in Romania.
Fundatia Carrefour organizeaza cea de-a doua colecta internationala de alimente in Romania, in colaborare cu Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane, in toate cele 27 de hipermarketuri Carrefour din tara si in magazinele de tip Market din Alba Iulia, Bacau, Ramnicu Valcea si Targoviste.
Fundatia (prima carte din seria cu acelasi nume) Hari Seldon, intemeietorul psihoistoriei, prezice prabusirea Imperiului Galactic si instaurarea unei ere de barbarie care va dura treizeci de milenii.
Fundatia World Vision Romania, in parteneriat cu Patriarhia Romana, organizeaza marti, 9 iunie, incepand cu ora 10.00, in Sala Mica a Casei de Cultura Dragan Muntean (Piata Victoriei nr.
Opt tineri care provin din medii defavorizate au beneficiat de primul proiect de burse pentru invataarea unei meserii in domeniul tehnologiilor de ultima generatie prin programul O meserie pentru viitor, desfasurat de Samsung Electronics Romania si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.
Asociația ACCEPT ILGA-Europe Amnesty International Comisia Internationala a Juristilor European Commission on Sexual Orientation Law Centrul pentru Resurse Juridice Societatea Academica din Romania Institutul pentru Politici Publice Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile Centrul Parteneriat pentru Egalitate Fundatia Agentia de Dezvoltare Comunitara Impreuna Centrul pentru Inovare Publica Asociatia ActiveWatch Centrul Euroregional pentru Initiative Publice Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen:
ne vor ajuta sa oferim educatie timpurie de calitate celor mai vulnerabili copii din Romania", a declarat Leslie Hawke, cofondator Asociatia OvidiuRo Incluziune/servicii sociale Premiul IV â€" 115.535 lei, pentru proiectul Acasa pentru copiii in pericol de abandon, Fundatia Hope and Homes for Children Romania.
Centrele de tip Scoala dupa scoala” se afla in județele Bistrita Nasaud, Neamt, Teleorman, Constanta, Maramures, Ialomita, Ilfov, Alba, Valcea, Dolj, Cluj si Vaslui, iar activitatile de la centre au fost implementate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Fundatia World Vision Romania si sprijinite de Fundatia Vodafone Romania printr-o finantare de aproape 960.000 de lei, acordata prin programul Investitie in Mediul Rural.
Cabinetele din interiorul stadionului sunt asigurate de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, iar pe ambulantele din exteriorul stadionului sunt echipaje SMURD si de terapie intensiva de prim ajutor.
In a doua parte a zilei premierul a fost pe litoral, la Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" din Constanta, pentru a inaugura un nou punct SMURD.
Cea de-a doua victima, o femeie de 42 de ani, a fost preluata de o ambulanta SMURD. ... La fata locului au sosit doua echipaje SMURD, una de descarcerare si o autospeciala de stingere cu apa si spuma.
Socati, parlamentarii s-au strans in jurul barbatului, echipajul SMURD ajungand si el dupa cateva momente. ... Dupa primele ingrijiri medicale acordate de echipajul SMURD, Adrian Sobaru a fost scos din sala de plen.
a zis ca discutai cu Igas sa cumparati niste elicoptere pentru SMURD. ... Nu mai vorbesc, ca Turcan te-a dat si pe mana lui Ponta si Antonescu, ca te ocupi de afaceri cu elicoptere pentru SMURD, activitate care nu se regaseste la capitolul "Presedintele Romaniei" din inutila carticica numita Constitutie.
Acest fir de pai a fost doctorul Arafat, scandalul SMURD si al asa-zisei reforme a Sanatatii.
Baconschi a pus la indoiala faptul ca SMURD ar fi declansat protestele, pe care le-a pus mai degraba pe seama "carismei" liderilor USL, Crin Antonescu si Victor Ponta. "Sa fi declansat soarta SMURD toate aceste nobile pasiuni stradal-televizive?
Nava, cu indicativul "KBV 001", va naviga pe Marea Baltica putand fi folosita atat pentru operatiuni de depoluare cat si pentru cele de salvare, fiind un SMURD al marilor.
UPDATE 17:33 - O ambulanta SMURD a fost chemata la Gara de Nord pentru a-i acorda ingrijiri unei femei careia i s-a facut rau din cauza gazelor lacrimogene folosite de jandarmi pentru a-i calma pe suporterii unguri violenti veniti la Bucuresti pentru meciul Romania - Ungaria, informeaza mediafax.
Cand au pornit cei de la IGSU, SMURD, Salvamont, Transsylvania off road si localnici operatiunile propriu zise de cautare?
google-analytics.com